Lite foton #2

Hej! Här kommer lite foton som jag har tagit under påsken:

 

 

 

Jag tog också några vatten blider, dem blev inte så men men. Det var ju mitt första försök. Här är bilderna i alla fall:

 

 

Vad tycks?Veckans fråga

tja! Idag kom jag på en lite rolig grej jag kunde ha på min blogg. Jag kom på att man hade kunnat ha veckans fråga. Det gårtill såhär: Varige måndag lägger jag upp en ny fråga på bloggen som ni kan svara på. Sak bli kul att se vad ni svavar. Här kommer vackans första fråga:
 

   

Hur ofta besöker du min blogg?

View Results
Create a Poll

 
Haha, kanske inte världens roligaste fråga för er men kul för mig att veta. :)

Vinnaren av dagens blogg

Ja , det var ju inte så svårt att utse vinnaren av "dagens blogg" eftrsom det bara var en såm anmälde sig. 
Men vinnaren är i alla fall:

   

Grattis Hanna!!:)

Klicka på bilden för att komma till Hannas blogg.


bloglovin

hej! Jag skulle bara säga att du kan följa min blogg med bloglovin. Tryck på bliden för att göra det.
"Hur många lingon finns det i världen"

Hej på er!! jag lovade ju att jag skulle lägga in en recension på "Hur många lingon finns det i världen" och här kommer den. Lite försenat men ändå. 

 

 


Bra med filmen: Den var rolig och sorglig på samma gång. Den var intressant för att den var baserad på en riktig händelse.

Dåligt med filmen: Jag tyckte inte var något i filmen som var särskilt dåligt men det hade kunnat vara ett lite bätre slut.

poäng: Jag ger filmen en 4.

Jag rekommenderar denhär filmen till alla i alla åldrar. 


Dagens blogg!

Hej hej! Nu har det blivit dags för en liten tävling här på bloggen. För att kunna vara med i tävlingen måste du:

1. Kommentra att du är med och din blogg adress.
2. Göra ett inlägg på din blogg och säga att du är med och tävlar om att bli dagens blogg på http://ofalice.blogg.se.
3. Vänta tills jag utser vinnaren på Söndagen 24/4.

Den som vinner kommer att bli länkad från min blogg i 4 veckor. Dessutom kommer jag göra ett inlägg där jag brättar att det är din blogg som har blivit utsedd till Dagens blogg och länka din blogg därifrån också.

Lycka till!!JB<3


Dagens låt!


Dagens låt blir "Jesse Mccartney - Tell Her" för att det är nog min favoritlåt just nu. 

Hej!!

Hej! Jag tängte börja mad att säga förlåt för dålig uppdatering på bloggen denna veckan men jag lovar att det kommer bli bättre. 

Idag har jag varit på karlslundsbadet och jag hade jätte roligt!

 

Lite senare idag ska jag, min mamma, min kompis och hennes mamma gå på bio och se Hur många lingon finns det i värden. Det ska bli kul. Kommer en recension på den antingen lite senare ikväll eller imorgon.

 Love i Talang 2011Jag älskar den här låten och hanns röst!! Hoppas han vinner hela talang.

Diräckt när han kom upp på senen kände jag att det var något jag kände igen med honom och sen idag kom jag på vad det var, det är ju han som var med i Lilla melodifestivalen förra året med låte Du. 


Djurplågeri

Jag började nästan gråta när jag fick reda på det här: 

Levande fiskar, småsköldpaddor och salamandrar innuti i vätskefyllda plastfickor och säljs som nyckelringar. Det hela äger rum i gatustånd i Peking, Kina, och försäljaren säger att djuren kan leva flera månader i plastfickan eftersom vätskan påstås vara både syre- och näringsrik. 10 kinesiska yuan, som är lika mycket som ungefär 10 svenska kronor, kostar det att köpa en levande nyckelring.  

 
  

jag tycker så synd om djuren:(


Dagens låt

    

 


Påsklov!!!

Äntligen är det påsklov!! Det käns väldigt kul och bra. Under lovet ska jag bara chilla och ta det lungt. Vi ska fira påsken hamma tillsammans med min mormor, morfar och farmor. Hoppas ni får många påskägg och om ni inte firar påsken så kan ni i alla fall ha ett bra lov. <33

Vad ska ni göra under låvet?
  Jardc87

Jardc87 som han heter på Youtube är helt otroligt bra på att rita. Tänk om jag hade varit lika bra som honom på att rita. Jaja men i alla fall, här är några videos på når han ritar Jutin Bieber och Taylor Swift. Han har även gjort två musikvideos till Justin Biber. 

    
 


 

I love Danbo<3<3

åååå...jag har blivit kär i Danbo<3 jag älskar det och kan inte sluta le när jag ser på dem<3 Här är några av alla fina bilder av Danbo:

 

 
 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 


Vad tycker ni, är dem söta?bloglovin