Dagens video
 

Jag tycker att den här videon är hur cool som helst och jag fattar inta att man kan/vågar göra dessa sakerna.

Avril Lavigne Låt Bomb!!studentfest

Hej hej bloggen! Idag har jag varit på studentfest i sjöbo och det var riktigt kul. Det var min nästkusin som tog studenten. Dem hade en pool som jag och mina syskon badade i.
Ska kolla igenom bilderna från festen. Jag vet inte om det blev någon bra för det var nästan bara mina syskon som hade kameran men om det blev några bra så lovar jag att lägga upp dem.

Söta bilder ^_^

Melody ♪ Hoℓiç 

Tumblr_lmjlo1hjqw1qh05pxo1_500_large 

10539_700b_v1_large
Magic and Mistery 

♡

Melody ♪ Hoℓiç

Dagens låt

 

Hej igen! ;)

Hej! Johanna här igen. Ville bara säga att designen är färdig nu. Alice bad mig att göra ett inlägg om det bara så att ni vet och inte behöver undra mer. Men ha det så bra ;) Kram Johanna!

Designen fixas!

Hej bloggen! Johanna här :) Jag är ägare av http://livelikeitsyourlastday.blogg.se/ och jag hjälper Alice med designen :) Så om ni undrar varför det kanske är lite rörigt under några timmar eller så, så är det för att designen fixas ;) Kram!

tosselilla!

 

Imorgon ska jag till Tosselilla med familjen och mina grannar. Ska bli riktigt roligt!Gästbloggar

Hej!
Jag heter Hanna, och jag driver bloggen Himmla Pyssligt. Nu gästbloggar jag lite för Alice, eftersom hon inte riktigt orkar blogga nu. Hon vet inte att jag gör det, så jag får smyga lite med det... Schh!

Här är en söt bild som jag hittade, jag vet inte riktigt vad gubbarna är gjorda av, men det ser ut som att dem ska ut och campa eller något... Hihi!


Kram Hanna ;)bloglovin