Julkalender?

Jag har tänkt lite på det här med julkalender på bloggen och jag tror att jag ska ha det. I sånna fall kommer jag att lägga upp någonting juligt varje dag till 24 december! Vad tycker ni, ska jag ha en julkalender?

iPhone!

Hej! Nu gör jag mitt första inlägg på min iPhone hehe, är så himla glad 😃

Vad har du för mobil?


Moderskeppet

Hej hej! Jag kom just på att jag glömde länka den dår braiga sidan om photoshop i frågestunden så här fär ni den istället:

http://www.moderskeppet.se/webbtv/ 

Ps. Jag vet att man inte säger "braiga" men jag tycker det låter kul:)

Nähä

Ja, igår skulle jag ju fått min iphone 4 men i sista sekund ändrade jag mig och nu blir det en iphone 4s istället. Så nu blir det bara att vänta i två veckor.


Idag smäller det!!

Hej på er! Idag är det en väldigt rolig dag (om man bortser från att jag fortfarande är sjuk). För idag kommer jag få en iphone!! Eller ja, få och få. Jag får betala den stjälv:( Jag längtar verkligen tills i eftermidag:)

Har ni några bra tipps på appar kanske?Svaren till frågestunden...

I vilka länder har du varit? :)

Jag har inte varit i så många länder. Jag kanske inte kommer ihåg alla men här är den som kommer upp i huvudet just nu: Frankrike, Tysklan, Spanien, Danmark, Belgien, Cypern och Sverige så klart. 

Har du några husdjur?

ja, jag har tre marsvin. Stella, Vera och Sally.

Vilken är din favoritfilm?

Jag gillar många filmer men en serie som jag har nördat i nu ett tag är Twilight. Men om jag bara får välja en film blir det nog Twilight - New moon. 
Vad önskar du dej i julaklapp?

På den frågan svarar jag med en bild:

 


Kan inte du visa ditt rum på bild?? Snälla!!

Jo, det kan jag. Men just nu har min kamera ingen laddning så det får bli i ett anat inlägg:(  

Vet du något om photoshop?

Ja, jag vet gansaka mycket om photoshop och jag har facktist photoshop elements 9. Men nu är det så att min gamla dator inte kan läsa skivan så jag kan inte använda det än. Jag kommer sköpa en ny dator snart så bloggen kommer antagligen bli lite roligare om ett tag när jag kan använda photoshop. 
Om du vill lära dig mer om photoshop finns det en jätte bra sinda här där man kan köpa kurser eller se på vedios.   

Vad har du för kamera?

Jag har en nikonD60. 

 


Tävling

 

Jag är med och tävlar på keela.se

Sjuk:(

Hej på er! Nu har jag nästan varit sjuk i tre veckor, tråkigt nog. Första veckan var jag förskylld, andra veckan hade jag magkatarr och nu har jag fått halsfluss och bihåleinflammation på samma gång :( Man blir ju bara så himla sur! 

I alla fall, svaren till frågestunden kommer på fredag. Så fortsätt ställa frågor:) 

Ha det gött så länge:) 
 


Frågestunden?

Hej på er! Jag ville bara påminna er om att jag har frågestun just nu och att ni kan ställa era frågor i inlägget under det här inlägget. Snälla, snälla fråga mig vad som helst!
bloglovin