some colour

Här är de lite av de bya kläderna som jag pratade om igår. De rosa shortsen är köpta på gina och de silvriga är köpta på lindex. Ganska vågliga ferger men jag kände för att ha lite glada kläder med mig till turkiet.

Don´t stop dreaming


pärlhyacinter och solsken

Idag har jag varit och spelat fotboll med skola. Det gick väll sådär kann man säja. Men det var en ganska rolig dag i alla fall. Nu är vi lediga veckan ut, vilket är jätteskön. Det blir nog ganska mycket fotografering, bland annat har jag köpt lite nya sommarkläder som jag hade tänkt visa.
Dessa bilderna tog jag förra veckan när det var fint väder, men idag har det regnat hela dagen, så det har inte varit särskilt mysigt att vara ute

Årets resa går till:

Som ni ser ska jag och min familj åka till turkiet i sommar! Vi åker den 23 juni, alltså midsommar dagen. Jag har varit och köpt en bikini för några dagar sedan. Nu är det bara att träna lite så jag ser någorlunda snygg ut i den i alla fall.

STOP SAYING "I WISH". START SAYING "I WILL".

Igår var jag ute i det fina vädret och fotade lite blommor i grannarnas trädgård, haha. Det är ju så himla inne med "cherry blossoms" nu, så jag var bara tvungen att fota några sånna : )
bloglovin